Soulful Leader Utbildning

STOCKHOLM, START I JanuarI 2022

En djupare utbildning
för dig som vill börja arbeta med människor

Att vilja jobba med människor är avgörande för att bli terapeut men också att själv vilja utvecklas och mogna som människa. Att ha intresse och att inte vilja styra in människor mot andra mål men att bidra till att de själva hittar nya, för dem, bättre vägar i livet! Vi arbetar utifrån ett holistiskt synsätt – att människan är en helhet och är beroende av att alla delar mår bra och hänger ihop. Vi arbetar också utifrån tesen att inte gruppera människor – som det ena eller det andra. Målet är att du ska kunna arbeta som samtalsterapeut (soulful leader) – efter genomförd utbildning.

Du behöver alltså inte vara utbildad samtalsterapeut sedan tidigare, vissa går för sin egen skull andra för att använda verktygen i sitt yrke – men du kommer helt och fullt ut att kunna arbeta som terapeut (soulful leader) efter utbildningen eller komplettera kunskaperna i redan etablerad verksamhet, kanske som coach eller dylikt.

Innan utbildningens start har vi ett personligt samtal där vi tillsammans stämmer av om din förväntan ligger i linje med det utbildningen ger. Vi kommer att arbeta teoretiskt och praktiskt, enskilt och i grupp samt att du kommer att behöva träna dig i rollen mellan våra träffar så arbete med träningsklienter blir ett viktigt inslag i utbildningen. Du vet – träning ger färdighet.

Restart & Recharge står för både att du själv som person ”omprogrammerar” sättet du ser på dig själv och sen laddar om för att bli den du ÄR och VILL vara. Vilket sen blir detsamma i arbetet med dina blivande klienter.

För att du ska tillgodogöra dig den här utbildningen fullt ut – vill vi att du själv är öppen för förändring. För det kommer att ske och det kommer att vara avgörande för hur den här utbildningen kommer att ge dig något eller inte.

Efter avslutad utbildning diplomeras du till Restart & Recharge Terapeut.


Vi ser så fram emot att göra den här resan tillsammans med dig!

Hälsar teamet bakom Soulful Training

Vad kommer den här kursen ge dig?

SJU MODULER – Under sex månader!

Vi kommer att arbeta med följande moduler med bland annat följande innehåll:

Modul 1

14-16 januari 2021

Restart & Recharge – helg – introduktion till alla moduler och vi lär känna varandra!

Modul 2

15-16 januari 2022

Delpersonligheter – din berättelse

Modul 3

12-13 februari 2022

Känslor – de vi ha (tror oss ha) och behöva till de vi verkligen vill ha

Modul 4

5-6 mars  2022

Relationer – de vi har med oss och de vi har skapat/skapar

Modul 5

2-3 april 2022

Hälsa och kropp – våra tempel – hur allt hänger ihop

Modul 6

23-24 april 2022

Terapeuten – rollen, tillvägagångssätt – vad hör till rollen och vad gör det inte, klient-terapeut relationen

Modul 7

13-15 maj 2022

Avslutande helg – vi knyter ihop säcken

Utbildningen innehåller väl beprövade metoder och det tillsammans med dina, gruppens och utbildningsledarens erfarenhet – kommer att bli ett späckat schema, men med tid för reflektioner – dina som gruppens.

I utbildningen kommer du att få ta del av – Psykosyntesen, vilken ligger som grund till hela utbildningen, men vi kommer också att arbeta med gestaltterapi, familjekonstellationer, ICT- omedelbara förändringar, guidade meditationer, andningsövningar mm. 

Om kursen

Datum och tider

Start och avslutstillfället är från fredag till söndag – samtliga övriga tillfällen är på lördagar och söndagar – se datum vid de olika modulerna ovan.

Fredag kl.15.00 – ca 18.30
Lördag & söndag kl.09.30 – ca 18.00

Plats

Vi kommer att vara på Pontonjärgatan 12, på Kungsholmen i Stockholm i Relationskonsultens fina lokaler med närhet till restauranger, caféer och bussar/tunnelbana.


Nöjdhetsgaranti

Jag värnar alltid om hög kvalitet så att du som kund skall slippa oroa dig för om du kommer bli nöjd med din investering. Det betyder att om du mot förmodan inte skulle känna dig nöjd efter första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få tillbaka kursavgiften (minus anmälningsavgiften som är bindande).


Pris

Priset för utbildningen är 35.900 inkl. moms för privatpersoner och 35.900 ex moms för företag.  Arbetsmaterial, fika och tilltugg ingår, ej lunch. Vill du gör vi en avbetalningsplan enligt nedan:

12 månader – 3.290kr/månaden

18 månader – 2.290kr/månaden

24 månader – 1.795kr/månaden.


Anmälan

Vid anmälan senast 14 november – betalas en anmälningsavgift om 3.590kr via faktura – vilken  kommer inom 7 dagar. Detta gäller oavsett betalningsmetod. Resterande summa faktureras 10 dagar innan start alt faktureras enligt överenskommen avbetalning med betalstart samma månad som utbildningen startar. Anmälan är bindande. Om du ändå av någon anledning väljer att inte starta – återbetalas inte anmälningsavgiften då den ligger som garanti för administration, lokal med mera.

I anmälan behöver vi ditt namn, adress, epost och mobilnummer

samt ditt betalsätt  – om du avser betala hela beloppet eller om du 

önskar dela upp det enligt ovan eller annat förslag!! Du kommer också

att bli kontaktad av oss – för en kortare intervju så att vi vet vilka

förväntningar du har!

I priset ingår inte klienthandledningen. Den uppgår till 3.000kr för tre tillfällen.


Vem kan gå?

Kursen vänder sig till både privatpersoner och företagare och är djupgående där teorier varvas med övningar. Du behöver inte ha några förkunskaper men ett stort intresse av personlig utveckling – för dig själv som andra.


Villkor

Din anmälan är ekonomiskt bindande. Skulle något inträffa så att du inte kan gå  har du möjlighet att medverka vid ett senare tillfälle i mån av plats. Du har också möjlighet att ge bort din plats till en annan person. Skulle du blir sjuk får du mot uppvisande av läkarintyg
tillbaka hela kursavgiften förutom en serviceavgift på 500 kr.


Språk

Svenska om inget annat anges på kursanmälan.

För mer info, maila oss!