Ord från tidigare deltagare

Stort tack för de bästa dagarna på länge, för all generositet, kärlek och värme. Jag kommer tillbaka snart. All kärlek till dig. Kommer bära med mig detta för alltid.

Ida Martinsson

Antipaxos - en sådan pärla! Här kunde jag landa och hitta harmoni djupt där i mitt hjärta. Morgonyogan på Villa Skinari vid soluppgången var oslagbar, och oj vad nära vi kursdeltagare kom varandra på bara en vecka. Att kunna öppna sig för känslor och upplevelser. Lär av varandra, baserat på informationen vi fick från Mia. Så välbehövligt! Rekommenderar verkligen att du unnar dig den upplevelsen här.

Katarina Hansson

Jag är så otroligt tacksam att jag gick - för att stanna och bara vara jag. (Inte alltid lätt som ensamstående). Antipaxos var en skitupplevelse - som att komma till en helt annan värd som jag inte hade gått till annars. Här kom det från att allt buller, ingen trafik, - den verkliga tystnaden. Dags för eftertanke. Kursen, yoga på terrassen när solen gick upp, den hemlagade, fantastiska maten, promenaderna, nya vänner och den vackra miljön - önskar att alla kan åka på en resa som denna, som en omstart av hela mitt väsen. En av de bästa investeringarna du kan göra.

Ulrika Ström