Ett retreat främst med fokus på antistress, där vi har mer tid för lugn och ro, att få tid att hitta sin egentliga rytm, där andningen har fokus men där vi också tittar på var vi kommer ifrån och med vad – som påverkar ännu mer negativt när stressen/tempot ökar. Vacker och lugn omgivning, yoga, bra mat, vila, natur och alla våra samtal, grupparbeten och egna arbeten.

Ett retreat för dig som

Vad programmet under retreatet kommer att ge dig

Det här retreatet är främst till för dig som söker inre och yttre lugn. Som verkligen behöver varva ner och få verktygen för att göra det ännu bättre. Kursprogrammet Recharge & Inspiration handlar om att lära oss om och ladda våra trötta och utkörda inre batterier. 

 

Så I trevliga samtal kommer vi att titta på hur och varför du av olika anledningar har hamnat där du hamnat – men inspireras att gå vidare och med bra verktyg kunna få rätt återhämtning i vardagen. Detta är en magisk miljö som bara med sitt varande kommer att få din puls att slå lugnare för varje timme som går!

Stort tack för de bästa dagarna på länge, för all generositet, kärlek och värme. Jag kommer tillbaka snart. All kärlek till dig. Jag kommer att bära detta med mig för alltid.

 


– Ida Martinsson

Stort tack för de bästa dagarna på länge, för all generositet, kärlek och värme. Jag kommer tillbaka snart. All kärlek till dig. Jag kommer att bära detta med mig för alltid.

– Ida Martinsson

Program på Bali

Vi kommer att vakna långsamt, med yoga/stretch och meditation för att sedan gå in på dagens uppgift. Sen äter vi frukost tillsammans. Kursen ligger på tidiga morgnar och sena eftermiddagar under kursdagarna – all tid däremellan är upp till dig att förvalta – detta för att du ska kunna njuta av resan men också spendera din tid som du behöver.

I det privata boendet delar vi sovrum i en varm och jordnära miljö med en vacker trädgård bara för oss själva, där du kan koppla av var du vill, ta en massage som finns tillgängligt, eller bara vila i poolen. På eftermiddagen träffas vi igen för att avrunda dagen, samla tankarna från dagen, arbeta med vår uppgift – och sedan njuta av en underbar middag tillsammans.

Detta är djupt transformerande dagar – för kropp, sinne och själ. En tid att bara vara som du är, vila från topp till tå och komma hem fylld av kärlek, glädje, ny kunskap om sig själv, verktyg, insikter och massor av ny energi.

– En oförglömlig resa och ett oförglömligt inre arbete.

Datum - prel

19 mars

Ankomst Bali

 

20-27 mars

Yoga och meditation
Kursprogram
Frukost 
Egen tid 
Kursprogram
Middag
Slut på dagen, egen tid

 

27 mars

Vår sista dag tillsammans

 

28 mars
Hemresa, eller kanske reser du vidare.

11
12

Kostnad

Pris (uppdateras inom kort)

Priset för denna djupt transformativa kurs med 5 dagars kursprogram, yoga, meditationer, boende, frukost, middag samt transport till och från villan är totalt – pris uppdateras inom kort!

 

Vid anmälan betalar du en registreringsavgift på 5000kr via faktura 30 dagar efter registreringen. Resterande belopp betalas senast den 30 november.

Önskar du en avbetalningsplan så kan vi självklart hitta en lösning på detta, det är viktigt för oss att alla kan vara med. 

 

Vad ingår inte?

Flygbiljetter och visumansökan. 

 

För att säkerställa att du verkligen förstår syftet med kursen tar vi gärna ett kort samtal innan du bokar din resa. Du får då veta mer om de 5 stegen vi kommer att arbeta med under veckan. Den här resan framkallar så mycket mer än tex en yogaresa du kanske har gjort tidigare – vi jobbar med vår hela person, så vi förmedlar gärna rätt förväntningar tillsammans med er.

 

Villkor för bokning – läs mer under fliken för Bokning.

Reservera din plats