Lite om oss

Mia

Jag lägger allt mitt professionella fokus på att träffa människor. I individuella samtal, med par, som föreläsare och yogalärare. Jag träffar företagsgrupper och chefer som behöver coachning och jag håller kurser i personlig utveckling också.

 

Resorna med retreater började för många år sedan för att fördjupa processen – att resa till en annan plats, för att komma bort från vardagen – gör det lättare att ta tag i sig själv. Utan livets brus. 

 

Så varför fokuserar detta på andra människor och framför allt – andras personliga tillväxt? Jo, för det handlar om något djupare. En längtan efter att se andra må bättre om sig själva. Att känna kärlek till sig själv gör underverk i mycket större skala än bara individen.

 

Jag skulle vilja säga längtan efter universell kärlek, utan att låta för flummig.

 

ap22

Mia Olsson

Samtalsterapeut (Psykosyntesen, ICT)

Soulful Trainer, Yogalärare Kundalini, Coach.

Grundare av of Soulful Training och Mia Olsson Organisationsutveckling

Fredrika

Personlig utveckling har kommit naturligt för mig sedan liten. Jag minns mig själv som redan då väldigt medveten om sånt som låg i luften, och jag utvecklade snabbt min starka relation till min intuition. Jag fick också tidigt ”tuffa till mig” som barn och skapade olika lager av försvar (som mest stökade till det för mig senare i livet), men tack vare mitt förflutna, använder jag all lärdom och insikt i mitt yrke idag, inser vikten vid att investera, arbeta med och ta hand om våran inre värld, inte bara den yttre!


Ibland kan vi dock fastna. Vårt undermedvetna kanske håller oss tillbaka? Vi kanske känner ångest, oro, stress från och till utan att förstå varför? För att jobba igenom detta behöver vi vara modiga och öppna pandoras ask, för att bli medvetna om dessa blockeringar vi kanske bär med oss. Det är ett av de finaste arbeten vi kan göra i livet för att leva lyckligt från djupet.


Allt detta har lett mig hit idag. Alla är värda att få leva från en sådan plats. Att få komma undan, koppla av med likasinnade i en inspirerande miljö för att få kontakt med oss själva på riktigt. En ärlig chans att få jobba från grunden, i en trygg och skön omgivning. Komma hem med ny kraft, inspiration och nycklar att skapa positiv förändring, en bättre vardag, en bättre tillvaro, lycka, balans, frihet, en stabil inre värld, nå sina begravda drömmar, mål – men så mycket mer än så – En individuell upplevelse, där du aldrig behöver känna dig ensam.

wlofFNynRVSHMneJp3qgXQ_thumb_162f

Fredrika Magnusson

Artist, Stress Coach, Hatha Yogi, 

Hypnoterapeut samt blivande Soulful Trainer.

Grundare Soulful Training och Villa Skinari Vacation & Wellness